Kerst 2022 All I want for Christmas is…

All I want for Christmas is….

Een compleet verzorgde kerstcatering waarvan je samen met je familie en vrienden lekker thuis kunt genieten. Geen gedoe met opwarmen of in de oven zetten. Het diner wordt op de juiste temperatuur geleverd, je kunt direct aan tafel!

Wil je ontspannen thuis kerstmis vieren? Wacht dan niet met reserveren.  Gezien de vele aanvragen naar het kerstmenu de afgelopen weken en de snelheid van de bestellingen in de afgelopen jaren, adviseren we je niet te lang te wachten met het plaatsen van de bestelling.

Met kerst leveren wij uitsluitend het kerstmenu. In verband met de voorbereidingen voor de kerst zijn wij zaterdag 24 december gesloten.

Hoe werkt het?

Zoals je van ons gewend bent, wordt het buffet compleet  en op de juiste temperatuur geleverd, inclusief gebruik van borden, schalen, bestek, servetten etc. Wij bereiden tijdens de kerstdagen uitsluitend dit menu en leveren geen andere catering. Het is te bestellen vanaf 10 personen en wij bezorgen deze dagen vanaf 15 personen. Indien je een voorgerecht of dessert wilt, moet je vooraf een keuze maken. Voor de soep en het hoofgerecht hoeft geen keuze gemaakt te worden. Iedereen kan van alles wat eten.

Kerstmenu


Open kerstmenu Catering vanIvan 2022 (pdf)

Hoe bestel je?

Aangezien wij alles op de juiste temperatuur leveren en een haalbare planning moeten maken, dien je bij de bestelling ook meteen na te denken over het tijdstip waarop je het ophaalt of geleverd wilt hebben. In overleg wordt het tijdstip definitief vastgesteld.

Stuur een een mail naar catering@vanivan.nl of vul het contactformulier in zet hierin het volgende:
– Wat wil je bestellen? Het hoofdgerecht is verplicht, maar je kunt zelf beslissen of je er een voorgerecht, soep en/of nagerecht bij wilt bestellen. Indien je een voorgerecht of dessert wilt bestellen, moet je je aangeven hoeveel gerechten je per keuze wilt ontvangen.
– Aantal personen? Mocht je het exacte aantal personen nog niet zeker weten, maak dan een schatting en geef het exacte aantal later door.
– Hoe laat wil je aan tafel?
– De locatie (indien het bezorgd moet worden)

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen of we het op kunnen lossen. Je reservering is definitief zodra je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Prijzen per persoon:
Voorgerecht  € 8.5
Soep € 5.5
Hoofdgerecht € 25
Dessert € 7

Contact opnemen met catering vanIvan

Je gegevensContact

Heb je vragen? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ons adres:Catering vanIvan
Meulenveldt 6a,
5451 HV MILL
Telefoonnr: 06-57338237
E-mail: catering@vanivan.nl