Kerstbuffet 2023 All I want for Christmas is…

Eerste en tweede kerstdag zitten wij helemaal vol! Wij nemen geen bestellingen meer aan.

All I want for Christmas is….

Een compleet verzorgde kerstbuffet waarvan je samen met je familie en vrienden lekker thuis kunt genieten. Geen gedoe met opwarmen of in de oven zetten. Het diner wordt op de juiste temperatuur geleverd, je kunt direct aan tafel!

Tijdens de kerstdagen bereiden wij uitsluitend het kerstmenu en leveren wij géén andere catering. Je kunt bestellen vanaf 10 personen en wij bezorgen deze dagen vanaf 15 personen. Zaterdag 24 december zijn wij gesloten. Dinsdag 26 december leveren wij tot en met 17.00 uur.

Hoe werkt het?

Het buffet wordt compleet geleverd (of afgehaald) inclusief borden, schalen, bestek en servetten. De voorgerechtjes liggen op houten planken, waarvan je gezamenlijk kunt genieten. Voor ieder wat lekkers. De soep wordt warm in een soepketel geleverd. Het warme gedeelte van het hoofdgerecht zit in chafing dishes, zodat de gerechten op temperatuur blijven als je geniet van het voorgerecht en de soep. Het is niet nodig vooraf een keuze te maken, je gasten kunnen van alle gerechten wat eten. De koude gerechten zitten in porseleinen of glazen schalen, wij gebruiken geen wegwerpservies. Voor het dessert moet vooraf een keuze gemaakt worden, er zijn twee mogelijkheden: een heerlijke chocolademousse en een huisgemaakte bavarois. 

Wat ga je eten?

Kerstmenu 2023 Catering vanIvan
Open kerstmenu Catering vanIvan 2023 (pdf)

Hoe bestel je?

Aangezien wij alles op de juiste temperatuur leveren en een haalbare planning moeten maken, dien je bij de bestelling ook meteen na te denken over het tijdstip waarop je het ophaalt of geleverd wilt hebben. In overleg wordt het tijdstip definitief vastgesteld.

Stuur een een mail naar catering@vanivan.nl of vul het contactformulier in zet hierin het volgende:
– Wat wil je bestellen? Het hoofdgerecht is verplicht, maar je kunt zelf beslissen of je er een voorgerecht, soep en/of nagerecht bij wilt bestellen. Indien je een nagerecht wilt bestellen, moet je aangeven hoeveel gerechten je per keuze wilt ontvangen.
– Aantal personen? Mocht je het exacte aantal personen nog niet zeker weten, maak dan een schatting en geef het exacte aantal later door.
– Hoe laat wil je aan tafel?
– De locatie (indien het bezorgd moet worden)

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen of we het op kunnen lossen. Je reservering is definitief zodra je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Aangezien wij het buffet op temperatuur verzorgen, hebben wij een beperkte levercapaciteit. Wacht daarom niet te lang met bestellen, want vol is echt vol.

Prijzen per persoon:
Voorgerecht  € 9.5
Soep € 5.5
Hoofdgerecht € 25
Dessert € 7


Allergie of dieet?

Heb jij of een van je gasten een allergie of dieet of is één van je gasten zwanger? Aarzel niet om contact op te nemen, wij kunnen je informeren over de mogelijkheden en zoeken samen naar een passende oplossing.

Vegetarisch of halal?

Heb je een of meerdere gasten die alleen vegetarisch of halal eten of eet het complete gezelschap vegetarisch? Overleg met ons en bestel deels vegetarisch/halal of zelfs volledig vegetarische of halal catering. Heb je vragen over onze vegetarische gerechten of wil je meer weten over de halal gerechten die wij serveren? Neem dan contact op, want wij helpen je graag door al je vragen te beantwoorden.

Contact opnemen


Contact opnemen met catering vanIvan

Je gegevens
  Houd mij op de hoogte

  Contact

  Heb je vragen? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Ons adres:Catering vanIvan
  Meulenveldt 6a,
  5451 HV MILL
  Telefoonnr: 06-57338237
  E-mail: catering@vanivan.nl