Soep op het werk

Catering vanIvan verzorgt naast een lekkere lunch op het werk, ook overheerlijke soepen op het werk. De soep wordt dagelijks vers bereid en warm op locatie geleverd. Hoe gemakkelijk is het om elke dag, ééns per week of af en toe een verse soep bezorgd te krijgen?

Je kunt kiezen voor een soep abonnement op alle werkdagen, maar je kunt ook kiezen voor een bedrijfssoep op vaste werkdagen. Abonnementen zijn wekelijks opzegbaar, zonder gedoe. Er zijn enkele momenten waarop het abonnement automatisch pauzeert:

 • carnavalsvakantie: 1 week
 • zomervakantie (bouwvak regio zuid): 3 weken
 • kerst: 1 week

Zijn er andere momenten waarop het abonnement even op pauze gezet moet worden? Als je het tijdig laat weten, dan kan dat natuurlijk.

Hoe werkt Soep op het werk?

Het abonnement is af te sluiten vanaf ongeveer 10 personen. Wij bereiden dagelijks verse soep die wij warm (in een warmhoud-ketel) bezorgen op locatie. Naast de soep ontvang je stokbrood en kruidenboter en porseleinen soepkommen en serviesgoed. Wij bezorgen alles op de gewenste plaats en laten een krat achter voor het vuile serviesgoed. De gebruikte spullen worden (in overleg) op een vast moment opgehaald.

Heb je nog twijfels? Neem contact met ons op en probeer het één keer gratis en vrijblijvend uit!

Wat kost Soep op het werk?

De soep kost € 3.95 per dag per persoon.

Uitbreidingsmogelijkheden

Naast het leveren van soepen, zijn er ook diverse mogelijkheden om je Soep-op-het-werk aan te vullen.

 • € 2.50 een warm worstenbroodje of saucijzenbroodje van de warme bakker
 • € 1.70 verse rauwkostsalade

Wil je bijvoorbeeld iedere vrijdag een worstenbroodje of een diverse zachte belegde broodjes, dan is dat mogelijk. Kijk op de pagina <href=”https://vanivan.nl/lunch/” >lunch voor de mogelijkheden tijdens de lunch.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of wil je je wensen bespreken? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact opnemen met catering vanIvan

Je gegevens
  Houd mij op de hoogte

  Contact

  Heb je vragen? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Ons adres:Catering vanIvan
  Meulenveldt 6a,
  5451 HV MILL
  Telefoonnr: 06-57338237
  E-mail: catering@vanivan.nl